Etiketter

måndag 7 november 2011

Nästa renoveringsprojekt!

Blir antagligen trappan, den ser inte rolig ut och så har den tyvärr sett ut sen vi flyttade hit... Vi har haft många funderingar på den där trappan... den är lite svår att gå i tycker folk om kommer hit, vi tycker inte det men det kan ju bero på att vi är vana vid den. Men någon helt ny trappa blir det förmodligen inte, allt för mycket jobb och pengar för det. Jag vet inte riktigt om jag vågar visa en bild på hur den ser ut.. ser verkligen förskräckligt ut...




I trappan är det någon slags grön papp, antagligen har det legat en matta i trappan för många år sen, men det är väl bara att skrapa och slipa den tänker ni? Nä! Vi har försökt med både det ena och det andra. Men jag tror vi har kommit på en lösning... Stepkit! Gå in och kolla!

Hittade två före/efter-bilder på Stepkits hemsida:


Rätt stor skillnad va? Det som är passande är att två av våra vänner ska lägga detta i sin trappa också, så vi väntar lite och får se hur det ser ut i verkligheten... Det kan ju inte bli värre än hur det ser ut nu i trappan iallafall...


See ya!



Ni har väl sett...?

...min nya header? Om jag får säga det själv så tycker jag den blev den rätt cool, det är så kul att sitta och mixtra och greja med datorn och komma på lite ny design. Kan ju tillägga att jag inte är någon expert på datorer direkt men sitter man och försöker så lär man sig lite nytt tillslut.

Sydde på "egen-målade-ränder-väskan" i går... men den kommer vi till sen..

Vad har annars hänt under helgen? Jo lördags var vi i Stora Frö på VVS-mässa, på Davids jobb alltså. Var väl kanske inte så jätteintressant för just mig men kul att träffa lite folk från Davids jobb, å så fick vi gott kaffe.


Igår var det en låååååång söndag, inte att den var tråkig utan för att jag gick upp kl 8. (Ja ja vet vad alla små-barn-familjer tänker nu: Kl 8? Det är ju sovmorgon ;) )

David skulle ju iväg och hjälpa Pär att gjuta hans garagegolv så jag vaknade tidigt jag med. Cyklade bort till Pär på förmiddagen och kollade hur de gick för dom...

Glad, men smutsig David
                                                         

Lolle jobbar på med golvet
                                                           


Idag har det varit en helt vanlig arbetsdag, inget speciellt som har hänt direkt.

I morgon ska vi ha möte mellan 8.30-12.00 på Ölands folkhögskola och om den "samordnade fastighetsförvaltningen", det finns en plan om att vi på fastighetsavdelningen ska gå ihop med Mörbylånga Bostad, ja så kan man väl förklara det lite enkelt...

På onsdag blir det också "möte" då ska jag på brandutbildning mellan 9-12... Pust! kan man inte bara få jobba ifred? Är väl inte jätteförtjust i möten och sånt, man blir ju bara trött av att sitta ner..

Nåja, nu skulle ju den här bloggen handla om fix och trix.. så.. väskan..

Såhär blev den!



Om jag får säga det själv så blev jag väldigt nöjd :)

Hade lite krångel när jag sydde, först tänkte jag fel och fodret eller innerväskan blev för liten, nästa blev för stor, fast det var ju lättare att ordna till. Sen när jag skulle sy ihop den så höll jag på att få hela väskan felvänd, som tur var kikade David in och sa att det var fel på skoj, annars hade jag nog inte märkt det. Han har väl inte så stor koll på hur man syr, inte vad jag vet iallafall :)

Nu är det dags att ge sig ut i mökret för för måndagens motionsrunda!

See ya!