Etiketter

torsdag 22 november 2012

Mystiska paket.


"Råkade" hmm... skicka iväg en beställning till Panduro häromdagen, jag vet inte om jag ska skriva och visa er längre vad jag beställer för snart tror ni väl jag är en shopaholic :) 

Nåja, hämtade ut paketet idag. Men när  kvinnan på posten räckte över paketet så trodde jag det blivit fel. Var till och med tvungen att fråga henne om det verkligen var från Panduro....




Jag hade ju inte beställt någon lång sak... hmm...



David kan ju som vanligt inte hålla sig borta när jag ska ta kort så nu får han skylla sig själv att han får vara med här :) He! He!

I paketet fanns en lång rulle som jag sen förstod var konstskinn jag hade beställt men det såg inte alls ut som på bilden på Panduros hemsida. Kunde ju bero på att det var insidan på "skinnet" jag såg.. :)


Såhär skulle det ju vara!


Å så fanns det ju lite annat smått å gott i paketet!

Vlieselin

Metallspännen till väskor

Lila papperstejp


Papperstejp med 5 olika mönster


Julklappspapper (det står god jul på i olika språk), röda pappersark och olikmönstrade pappersark.

De "julaktiga" sakerna ska användas till julkort och inslagspappret till julklappar såklart. Klart julklapparna man ska ge bort måste vara fina på utsidan också. På tal om julpapper så har jag och min syster fått våra klappar av mamma och pappa inslagna i likadant brunt julklappspapper säkert de senaste 25 åren. Pappa jobbade på EPA som senare blev Tempo och efter det Åhléns när vi var små. Han fick någon rulle (rullar?) julklappspapper därifrån (som förmodligen måste ha varit ett par kilometer långt) ;) å detta papper har följt med under alla år. Det är brunt med olika figurer på... ska se om jag kan ordna en bild :)


Även om det varit en rätt stressig arbetsdag med massor att göra så är jag rätt pigg i kväll så nu ska jag bege mig ner till min kära symaskin och skapa nästa projekt...

See ya!