Etiketter

söndag 29 oktober 2017

Lite mer makover


När tv-rummet var klart så insåg vi att mattan inte riktigt passade in.. så det fick bli en ny i ljusare färg istället. Tycker det blev bättre nu. : )


Denna helgen är Håkan iväg på resa till Milano, han kommer hem på måndag natt igen. Saknar honom <3. Jag har roat med mig att fixa här hemma. Väggen i köket har målats om så även där är ränderna borta. De passade inte riktigt in när vi hade målat om väggen i tv-rummet som är bredvid.
Vi valde en ljus färg, typ gräddvit men vi köpte färgen på ÖoB denna gång istället för inne på Kalmar färghus. Den märkes att kvalitén inte är densamma eftersom jag fick måla väggen 3 ggr för det skulle täcka. Man får vad man betalar för helt enkelt.... Nu är i alla fall väggen klar. Skönt!

Bilderna blev kanske inte det bästa.. svårt att få det bra när man fotar mot ett fönster...


Jag har även passat på att köpa Håkans födelsedagspresent när han nu är i väg. Han fyller år nästa helg och jag tror han kommer bli glad för presenten.

Nu ska jag fortsätta med ett annat rum vi håller på att göra om här hemma, i det rummet är det på gång att bli en typ av walk in closet. Återkommer i nästa inlägg om det.

See ya!