Etiketter

tisdag 23 december 2014

Att förklara läget just nu...


.... i livet.



David och jag ska bli särbo. Oj då! nu är det slut på förhållandet tänker väl ni, men riktigt så allvarligt är det inte.
Vi ska bara bo isär ett tag var för sig och jag kan säga att det är mitt val. Vissa vet ju redan om det här och man har fått höra en massa olika teorier varför. Vissa teorier som man blivit rent sagt ledsen av för man börjar ju undra vad de tror om en egentligen. Men visst, jag kan ju förstå att det är jag som blir "syndabocken" i det hela eftersom det är jag som vill flytta.

Men hela grejen är att enda skillnaden är att vi bor på varsitt håll. Vi har fortfarande ett förhållande, vi kommer träffas, vi är inte ovänner på nåt sätt och vi vet vart vi har varandra. Så jag hoppas nu att de som vet detta slutar att dra en massa analyser och teorier om nåt de inte har en aning om.

Och anledningen till att jag vill flytta är helt enkelt att få lite mer tid för mig själv och få lite nya tankar på livet. Svårare än så är det inte.

Nog med det känslomässiga nu och över till det praktiska..

Jag har hittat en stuga centralt i Färjestaden att hyra, 3 rum och kök på 60 m2.
Måste säga att jag hade en väldigt bra tajming, det är inte det lättaste att hitta boende i Färjestaden, särskilt inte en stuga som jag hellre bor i än en lägenhet, känns ju mer fritt i ett eget "hus" än att bo granne med någon vägg i vägg. Stugan har även allt man behöver för att kunna bo i den året runt. Jag räknar med att ha flyttat dit den 1 januari. Men har några dagar på mig innan dess att fixa och greja där. Vilket passar ju ypperligt med min julsemester som började idag :)

I dag var jag och köpte färg. Jag ska börja med att måla om i det blivande sovrummet innan jag flyttar in. Just nu är det rätt mörka väggar där.


Valde en ljus färg till väggarna som är svagt grön. Vet inte om just färgen på bilden stämmer så bra med verkligheten dock.



Sen måste man ju ha lite möbler när man ska flytta på sig. Har varit ett evigt letande.. men tror jag har hittat de större möblerna nu iallafall. Har ju en del här i huset också som ska med.

På Kupan (Röda Korset) hittade jag två köksstolar. 40 kr styck! Fynd! :) De har jag klätt om i kväll till lite mer "jag".



Roligare med färg ju! 


Ska även hämta ett matchande köksbord som jag ska få gratis. Tack snälla! Du vet ju vem du är :)

Beställde ett nytt soffbord i går också från http://www.furniturebox.se/ , det var nog det svåraste att hitta (eller bestämma sig för då)  Men jag tror det blir bra med detta..


Ser ju grått ut på bilden men är vitt. Kul med lite ovanlig design på det.

Sen har jag inte kommit så mycket längre i fixandet till stugan. Det är ju jul också som ska firas.

GOD JUL!

See ya!