Etiketter

lördag 9 februari 2013

Födelsedag!

Japp! Idag fyller jag år! Nu börjar dagen gå mot sitt slut och jag kan se fram emot ett nytt år som 32-åring.
Idag hade vi kalas här hemma med familj och lite släkt. Vi har ätit smörgåstårta och efter det kaffe med  kladdkaka och glass. Smörgåstårtan räckte precis, det hade varit gott med en bit kvar till frukost i morgon, men jag får ta min vanliga ost och skinktoast till helgfrukost :) Det funkar fin fint det med!

Vill ni se vad jag fick för fint idag?


Den här har jag trånat efter länge, den har funnits i David mamma och Freds hem innan och varje gång jag sett den har jag tänkt "en sån vill jag ha". Den är gjord av Carl-Magnus Persson som är en vän till Davids mamma och Fred. Å nu är den min! :) 

Ni kanske undrar vad den ska vara till?

Det är ett tidningsställ såklart!




Av mamma och pappa fick jag en dörrmatta med en söt katt på...


...och en skål med texten smått & gott samt lite smått & gott i. :)



Blommor och hobbyfärg fanns bland presenterna..



...choklad...


..och en låda till te-påsar (eller nåt annat, pyssel kanske?)


En grön vas, eller vad man kan kalla den...


...samt vackra tulpaner.

Fick även pengar, och trisslotter. Jag vann till och med 150 kr på en lott. Inte ofta man gör det :)

Av David fick jag rosor och ett presentkort på Team Sportia, tror jag ska köpa ett par nya adidasskor för det, mina gamla är så välanvända så de har gått sönder och eftersom de är så sköna så får de bli ett par likadana igen.

Det har varit en rolig födelsedag!

I morgon tror jag en tripp in till Kalmar är på sin plats. Jag behöver köpa nya transferpapper till min senaste väskbeställning, och så är jag på jakt efter nya pressarfötter till min symaskin. Tror visserligen inte att "Symaskins-Arne" har öppet i morgon. Man kanske kan beställa på nätet istället? Jag är inte riktigt haj på symaskinstekniken och tillbehör och sånt. Syr ju mest raksöm och ibland zic zac och det klarar man sig långt på men skulle vara kul att testa lite nytt.

See ya!