Etiketter

söndag 18 december 2011

Testar doften...

Kom på en ide´ för att få lite doft av jul här hemma, fick en slags ljusdoft-grej (eller vad det heter) i present av min syster för några år sen. I den har jag nu lagt apelsinskal och nejlikor, de doftar ju så gott! Vet inte om det fungerar ännu.. vi får väl se. I vårt hem är vi rätt dåliga med att använda levande ljus överhuvudtaget, beror antagligen på att jag tror det ska börja brinna i huset vilket är en av mina största farhågor. Jag är en orolig typ av mig som allt för ofta visas.. hör tex ofta ljud och grejer som säkert inte är någon fara med. nu tror ni väl att jag är helt schizofren, men så illa är det inte... :) (fast jag börjar tro att det spökar på Gårdbyskolan, iallafall på eftermiddagen när jag är själv i det ena huset) ...


Idag har vi annars ägnat oss åt lite städning här hemma (som vanligt på söndagar) och en massa vintersport på tv:n, vi var även en runda på köpstaden och köpte julklappar åt mormor och svärfar.
Man kunde ju inte tro att det var sista helgen innan jul när man var där, i stort sett folktomt! Tycker det är dags att ordna lite roliga nya affärer dit nu så det blir fart på stället igen.

Nu är det dag för middag, korv med bröd och makaroner, inte allt för glamoröst men rätt gott!

See ya!