Etiketter

söndag 20 januari 2013

Mer turkost!




Nu är snart även denna helgen över, det har varit en riktigt bra helg tycker jag, men det kommer vi till sen, först det på pysselfronten...

Har sytt två nya kuddfodral som passar till sittpuffen, eller så hamnar kuddarna i soffan sen när den väl kommer, börjar bli jobbigt att vänta nu och det har bara gått två veckor hittills.. pust!



Kudde nr 1 klar!


Kudde nr 2 på gång..



Å så här blev de när de båda var klara!

Har lite nya ideér på gång, fast det har jag väl alltid i å andra sidan, ska bara gå igenom hur mycket turkosa tygbitar jag har i gömmorna först innan jag vet om det går att genomföra... ni får väl se sen...



Det var de som hänt på pysselfronten de... nu till resten av helgens aktiviteter..

Vi har självklart varit ute och åkt skidor, både i lördags och idag. Denna gång åkte vi till Saxnäs golfbana för att testa spåret som Färjestadens Motions IF har gjort. Klickar ni på länken så får ni upp mer information om spåren. I början av spåret stod en skylt hur långt det var, (det finns ett som är 4,5 km och ett annat som är 2 km) och att man gärna fick bli medlem i Färjestadens Motion eftersom de som gör spåren gör det helt gratis, det kostar 50 kr/person så nu är vi självklart  medlemmar också. 







Det var en bra skidrunda de gjort, lagom med uppför och nedförsbackar (och ingen "nära-döden-backe" som i Nybro) :)
Självklart var min förra chef- Kennet Nyberg där och åkte, han övade nog för sitt 28:e (tror jag) Vasalopp, men han fick vi släppa förbi för så bra åker varken jag eller David.

Vi åkte den långa rundan på 4,5 km, det var rätt jobbigt och jag höll på att ge upp efter 1 km. Men skam den som ger sig, vi åkte på och klarade hela vägen.




Idag åkte vi till saxnäs igen trots träningsvärk i ben och armar, vi åkte 4,5 km-rundan igen och nu gick det mycket lättare och snabbare än i går. 

 
Till Saxnäs kommer vi åka fler gånger med skidorna, toppenställe. Nu längtar jag redan till nästa tur.

See ya!