Etiketter

onsdag 10 juli 2013

Väskor både hit och dit!


De senaste beställningarna jag har fått har hamnat både här och där i vårt avlånga land, och en av de utomlands till och med. 

Den senaste som blev klar hamnade i Stockholm, hon som beställde den hade sett en annan väska jag gjort för längesen med ett & på. Hon skrev att hon gillade pastelliga färger och favoritfärgen var rosa, med de önskningarna så fick jag fria händer.

Resultatet blev så här:


Hon blev nöjd! :)



Skördefest-väskan som jag visat förut här på bloggen blev det 4 st beställningar på. (Har även en till som ligger på hinna-listan)

De hamnade i Karlsholm (Uppland), Malmö, Norge och en fick vara kvar här på ön i Gårdby.




Nu har jag börjat på nästa beställning av en &-väska. Hon som har beställt den gillade också turkos och rosa, hon fick välja bland lite olika tyger av rosa jag hade hemma och hennes val föll på det prickiga tyget.


Den ska sen skickas till Falkenberg.

Jag sprider alltså mina alster både här och där :)



På jobbfronten börjar det närma sig semester. Jobbar nästa vecka också men sen blir det 4 veckor ledigt. Ska bli skönt. Lustigt nog så har det inte känts så "jobbigt" att jobba de sista veckorna innan semestern, de brukar sega sig fram men inte nu. Jag gillar mitt jobb :)




På vår semester (David och jag har samtidigt) så har vi planerat att ta bort två träd. De kommer stå i vägen annars för utbygget i höst. Ev ska vi höra med snickarfirman om det går att få vår panel till utbygget levererad redan nu så vi kan måla den under semestern också.
Vi kommer nog ta en tur eller två till huset i Timmernabben också och kanske lite småutflykter. 

Nä nu börjar det bli dags att tänka på sömnen.

See ya!