Etiketter

tisdag 14 augusti 2012

Fixat och trixat

Ja det har vi gjort idag! Allt det blå-grå på det ena förrådshuset har blivit målat, nu är det bara två knutar som ska få lite vit färg på sig också. Efter det tog vi en runda och slängde skräp på återvinningen (vårt andra hem) :) När vi ändå var vid industriområdet så tog vi en runda förbi Ölands Fisk & Rökeri och inhandlade dagens middag.

Eftersom det blev fisk till middag så passar det ju utmärkt att äta den vid havet så vi åkte till stranden vid Sandbergen och åt, mysigt!










 Tog med mig "proffs"-kameran och tog lite bilder...


I kväll har jag ägnat en del av tiden åt min cykel, kom på att jag hade punka på den och att den borde lagas så jag kan använda den igen. Kollade på däcken och insåg att de behövdes bytas, knappt något mönster kvar och massa sprickor. Körde tidigare idag ner till cykelaffären i Färjestaden och köpte två nya däck och inneslangar.



Tycker det är rätt kul att greja med cyklar, vet att jag fixade och grejade med det när jag var liten också, sa till och med att "när jag blir stor ska jag bli cykel-lagare".


Hann byta ett däck innan det blev för mycket prasslande i buskarna och mörkt ute (tyckte mig se en råtta vid uteplatsen, men det kan även har varit en igelkott)...


Min fina cykel som är mer än bara en cykel, har fått den av min farmor som inte finns hos oss längre... hon har målat röda blommor på den..

Nu ska jag bege mig ner till pysselrummet och greja lite...

See ya!