Etiketter

söndag 20 december 2015

Uppdatering 2.


Fortsätter lite till.... börjar att visa en del av vad jag sytt sen sist samt lite annat omkring.



T-shirt med raglanärm sydd i jersey.



Tröja med spetsmönstrat framstycke.



Lunchväska med vaxduk inuti samt termoshållare. (beställning)


Klänning sydd till Cornelia i födelsedagspresent med figurerna från "Frost" på.




Uppdaterade vår brevlåda med text och figurer samt remsor av kontaktplast för lite färg också. Text/figurer finns att beställa här: http://www.wallstickerland.se/



Julpyntade krukorna vid vår entré med två små enar, ljusslinga och rött band. Ljusslingorna går på batteri med inbyggd timer. Hittade slingorna på ÖoB



I går var vi en tur in till Kalmar och beställde vår julklapp. Ett massagebadkar! Hur gutt ska inte det bli? :) Hoppas det levereras nu i dagarna så kan vi sitta där och bubbla i jul.
Blubb! Blubb! :) 




EN RIKTIGT GOD JUL TILL ER!

See ya!






Uppdatering!



Det har väl inte varit så täta inlägg på denna bloggen senaste tiden men jag ska försöka uppdatera vad som hänt sen sist. 


En hel sommar och höst har passerat sen sist jag skrev och snart är det julafton. 

I Juli blev jag moster igen till denna lilla godingen som nu är döpt till Elin.


Vi har haft en underbar sommar och semester med massor av dopp i det blå, även om jag tyckte det var för kallt i vattnet många gånger. Håkan och jag förlovade oss den 19/6 och jag är fortfarande upp över öronen kär i honom. Han är verkligen världens finaste och en sån där människa som är genuint snäll utan egen vinnings skull. <3 Allt funkar även toppen med hans två döttrar Emmy och Cornelia, de gillar mig och jag gillar de. Härligt! 



På jobbet har det varit full fart med nya projekt, roliga städuppdrag och utmaningar. Nu ska jag bara jobba måndag och tisdag och sen vara julledig tom 10/1. Ska bli skönt med julsemester, jag ska mest ska ta det lugnt och förmodligen spendera en del tid framför symaskinen.

See ya!