Etiketter

söndag 12 mars 2017

Malmö, Malmö, Malmö


Det är mycket Malmö nuförtiden...

Håkan och jag var i Malmö i mitten av Januari. Han fick i födelsedagspresent av mig och familjen att vi skulle dit och se Skifs & Körberg på Malmö Arena.

Vi bodde på Noble House Hotell som ligger mitt inne i centrum. ca 50 m från lilla torg. Centralt och fint hotell med jättegod frukost som Tina Nordström komponerat ihop.



Malmö Arena var maffig tycker jag, vi fick bra platser och såg bra, sen var kanske inte musiken just min smak men det var roligt ändå.






Efteråt tog vi oss varsin god öl i hotellets lobby samt smaskade ostbågar och godis på rummet.



På lördagen var det dags för shopping. Vi började inne i Malmö och gick till Triangelns köpcentrum.
Där fanns ett helt gäng med affärer, både Håkan och jag köpte lite nya kläder och jag handlade på Ohlssons tyger b.la. Vi tänkte vi skulle gå tillbaka till hotellet igen men orkade inte för allt vi hade att bära så vi tog en taxi tillbaka, tyg väger en del... ;)

På kvällen var vi ute på en restaurang som hette Steakhouse som låg vid lilla torg. Gud så god mat! Bland det godaste jag ätit tror jag. Valde lamm och pommes med aioli och till efterrätt en typ av chokladkaka. Mums!

På söndagen innan vi skulle åka hem så körde vi ur till Stoff o Stil som ligger lite utanför centrum.

Underbart varuhus!



Det var nog bästa tygbutiken hittills som jag besökt, det fanns ju i stort sett allt man ville ha, lätt att hitta, kundvagnar så man slapp bära och det fanns stationer med personal där tyget klipptes till vilket gjorde att man slapp stå i kö när man skulle betala. Dit måste jag igen!!



Det blev lite shopping av tyg, tror det blev 13 m totalt och gick väl på ca 3000:- med tillbehör.

Det var en riktigt mysig resa och väldigt lyckad sådan.



Om drygt 2 veckor drar vi till Malmö igen, denna gång för att gå på Syfestivalen!! Åh vad jag längtar! Tänker på den där sy-mässan varje dag, det ska bli så himla roligt och Håkan är så gullig och följer med fast han inte är intresserad av sömnad. Det är kärlek det :)
Vi ska ju även göra annat i Malmö också såklart och bo på samma hotell som sist.



2 veckor efter mässan blir det Malmö för tredje gången, fast denna gång är det med jobbet. Då ska jag och chefskollegan ska dit på städmässa och seminarier. Det ska bli roligt och lärorikt.


See ya!