Etiketter

torsdag 20 november 2014

Nytt till jul.


I år tänkte jag satsa på lite nya jul-textiler här hemma. Känns som man hänger upp samma saker varje år som inte ens är snyggt eller bara hängs upp för att det bara ska vara nåt juligt i fönstren.

Idag hämtade jag ut ett paket med "juliga" tyger som jag beställt från Ohlssons tyger. De hade hade bra rabatt på jul-textilerna just nu så det passade ju bra :)





De här tänkte jag kombinera ihop. En färdigsydd gardin (som inte är blå utan mer grå i verkligheten) och ett rött tyg. Har inte bestämt än hur jag ska kombinera de bara. Tänkte jag skulle ha de i mitt syrum, förra julen höll vi ju på att tapetsera och lägga golv under julledigheten på den nybyggda delen av huset. Fönster har ju tillkommit där sen dess. :)





Coolaste färdigsydda kuddfodralet med digitaltryck på en vinterskog. Med snö!!! Passar ju mig bra ;) kanske inte just så julig men det gör väl inget? 3 st för 59:- st blev det.



3 dukar blev det också. (19:- st)




Det här ska sys till kuddfodral...


.... och även det här röda.




Men det här ska bli nya gardiner till tv-rummet och ev nåt mer rum. Beställde 4 m av det så beroende på vad för gardiner det blir så räcker det ju säkert till fler fönster. Lite lagom juligt tyg men inte så att det tar upp hela rummet eller hur man nu ska förklara det.


Så nu har jag lite att sy här hemma framöver, eller det hade jag innan också men vissa saker blir bara liggandes och inte färdiga... skärpning Ingrid ;)

See ya!