Etiketter

söndag 24 mars 2013

S som i snickra.


Det har varit ännu en härlig helg som har haft innehållet av skidåkning, snickeri och sömnad.. men vi börjar med skidåkningen...








Det var strålande sol på vår lilla tur. Vi åkte bakom Lunden i Skogsby, det gick ganska bra men på vissa ställen tog det tvärstopp där snön var för tunn. Självklart drog jag omkull en gång och självklart kom det folk gående med en hund just när jag gjorde det. Pinsamt!


Väskan som jag visade lite av i förra inlägget är nu klar. Den blev rätt bra om jag får säga det själv.



Hoppas tjejen som ska få den i present blir nöjd.

Har även börjat på en ny väska, en väska som ska användas att ha sitt handarbete i, stickor och garn alltså, återkommer till den senare..

Idag blev det lite snickeri också, eller snickeri kanske man inte han kalla det... fixande kanske.. .)

Det började med en "skiva"...


Det är en sån skiva man har till under köksskåp, nere vid golvet. Sparksockel kanske det heter ja. Denna blev över när vi byggde köket och passade ypperligt eftersom den redan var vit. Jag kapade till skivan i en lagom längd till mitt ändamål.

Sen var det dags att mäta, rita och spika...



Ungefär 60 spik senare och lite dekoration med washi-tejp så var den klar!


Det blev en trådrulle-hållare.

Lite bättre överblick nu än innan.


Tog en runda till My:s blommor idag med för att se om det fanns nått nytt. Blev inga nya växter eller blommor men nya krukor hittade jag..

Kommer passa bra i vårt nya vardagsrum sen när soffan kommit. De ser visserligen blå ut men är mera turkosa i verkligheten, min IPhone gillar inte turkost tydligen..


See ya!