Etiketter

måndag 16 september 2013

Ett helt gäng...

...med väskor har det blivit senaste tiden. Alltid kul att sy och går ju att variera i det oändliga.




Detta är en beställd laptopväska. På utsidan är det 3 fack där man kan ha t ex laddaren eller pennor om man behöver det. Den är sydd i ett grönt möbeltyg vilket passar bra eftersom det är mer stadga i den än vanligt bomullstyg.



Här är en beställd skolväska som skulle inspireras av Linköpings hockeylags färger. Tycker den blev rätt tuff.

Axelbanden är reglerbara.




En beställd liten meps till Ebbe blev till mellan väsktillverkningen också. Den blev söt. Funderar att sy en vanlig mössa till mig själv i samma tyg. Kan ju vara kul att ha i vinter när all härlig snö kommer och vi kan åka skidor igen. :)




Denna ska skickas som en överraskning till en person, jag tänker inte avslöja vem (inte nu iallafall). 
Den blev riktigt bra om jag får säga det själv, tycker alltid det blir något litet fel när jag syr (som förmodligen bara jag ser) men denna blev helt perfekt in i minsta söm. Härlig känsla!



 och så en beställd skolväska till. Till en hästtokig tjej.




och den här sydde jag mest som test för se om jag skulle få ihop det med dragkedjan, det var lite pilligt och en massa krångel men det lyckades tillslut. Gillar tygets färger och mönster. 

Pssst... den är till salu om någon är intresserad :)

Idag droppade det in en ny väskbeställning. En sport-väska (till träningskläder) i höstiga färger. Ska bli kul att göra. 

Men innan jag börjar med den så har jag ett annat uppdrag, sy gardiner. På jobbet ska vi flytta till nya lokaler (fikarum, kontor m.m) och självklart måste det vara lite roliga gardiner på stället. Jag erbjöd mig självklart att fixa gardinerna :) Eftersom det är rätt färglöst på stället, vita väggar och grått golv så behövs det färg. 

Jag passade på att smyga in på Ikea när jag ändå var i Kalmar och besiktade min arbetsbil. Detta tyget blev det... http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50210878/#/50210878


Snyggt va? Randig går alltid hem, och färgglatt var det ju!

Det är  fyra panelgardiner och tre kappor som ska sys. Blir det tyg över så kan det bli en duk eller två också...


Nu ska jag och David ta vår lilla motionspromenad och prata om ditt och datt. Man får alltid nya idéer av lite frisk luft. Ska passa på att posta de senaste beställningarna också.

See ya!