Etiketter

lördag 13 april 2013

Den bästa sanningen..

...är att min symaskin funkar igen! Dock inte lampan då, men det går ju att leva med ett tag.

Har nu sytt klart den beställda skötväskan och så här blev den:




På framsidan av väskan, (under locket) är det tre mindre fickor, på baksidan är det två stycken.



Inuti är det en större ficka på ena sidan och en mindre med dragkedja på den andra. 
Den var rolig att sy, kul när man får göra lite som man vill :)







Å så har jag börjat på nästa väskbeställning....


....en matväska igen. Denna gång blir den i mönstrat tyg på utsidan och rutig vaxduk på insidan. Har bara klippt till delarna hittills så har inte så mycket mer att visa av den.




Idag åkte David och jag en runda in till Kalmar, skulle kolla om ny trädgårdsbelysning eftersom den vi haft innan inte funkar så bra längre. Vi hittade en från Konstsmide på Coops byggavdelning.
Kanske inte de vackraste lamporna men de lyser fint, e.v kompletterar vi med fler lampor sen eftersom de går att koppla på fler om man vill.



Dagens bästa köp i belysningsväg blev dock nåt annat...



En lysande kruka! Den har jag spanat på innan men det har aldrig blivit av att jag köpt den. Den är också från Konstsmide och med lite tur på fickan så hade Coop nu 20 % rabatt på just Konstsmides produkter. Passade ju bra! 

Växten som jag planterat i den är något slags dekorationsgräs. Den har stått på uteplatsen hela vintern i en annan kruka men ändå överlevt. Eftersom jag inte hade så många växter att välja på just nu så fick det bli den. Få hitta något roligare att plantera sen när det blir varmare ute.


Hittade annat skoj i stan med!

Bokstäver, (som jag varit på jakt efter ett tag och har en plan för), nya dynor till utemöblerna samt en turkosrandig duk från Ikea.

Nu tror jag det är dags för film resten av kvällen samt några osthjärtan till det. Mums!

See ya!