Etiketter

torsdag 22 december 2011

Nu är det slut!

för denna terminen och min "jobb-termin". Nu har jag 10 dagars ledighet framför mig, sen 3 dagars jobb och 4 dagar ledigt igen! Vilken lyx!

Idag var det julavslutning på skolan, det har varit en riktigt rolig dag med glada förskolebarn, elever, lärare och all annan personal runt omkring. En riktig "kram-och-God Jul-dag!" Fick ju även lite julklappar också.. :)


Vi "golvfolket" det vill säga vaktmästaren (Bobby), städaren (jag) och skolmåltidsbiträdet (Mona-Lisa) fick varsinn blomgrupp av skolpersonalen. Jättefin!

Lite senare när jag kom in till mitt städrum så hade Mona-Lisa lagt en bit pepparkaka som julklapp där, hmm...vi som bestämde att inte köpa nåt åt varandra, men det var jätte gulligt av henne. Den får njutas till fikat i morgon (hemma alltså)..


Fick även en present av den förra vaktmästaren Åke, i veckan som gick...


En ljusstake han har gjort själv, jag blev riktigt imponerad! Jättefin!

Herregud! Jag blir ju bortskämd på jobbet :).

När jag kom hem hade David hämtat posten, där låg ett julkort till mig, från hemtjänstpersonalen i Gårdby (städar ju deras lokal också). Det var oväntat, dels träffar jag i 99% av gångerna aldrig någon av dom när jag städar eftersom de inte är i lokalen vid den tiden. Vår kommunikation sker mest med lappar om det är något :). Men det är ju kul att få uppskattning för det man gör :)


Nu ser jag fram emot julafton som först kommer spenderas hemma med Davids pappa och senare på kvällen med hela tjocka släkten hemma hos mormor i Gårdby. Å det bästa av allt är att David ska med till mormor i år, nu finns det ingen snö som kan förhindra det.. :)

See ya!