Etiketter

söndag 18 mars 2012

Kan man bli beroende av förvaring?

I såfall är jag kanske det. :)

Det är alltid kul att hitta olika förvaringslösningar åt saker och ting, och förvaring behövs ju alltid till alla småpryttlar. Särskilt i min lilla pysselrum.

Har införskaffat lite nya förvaringsgrejer, eller vad man kan kalla de..


Dessa är från Ikea och är väldigt praktiska, man kan själv välja om man vill ha tre eller färre avdelningar i lådan, de finns även i andra storlekar, och finns att köpa HÄR.  I dessa två har jag valt att ha trådrullar och band av de olika slag. Köpte sammanlagt fyra stycken lådor men har inte bestämt än vad det blir att ha i de andra två.

Å så hittade jag lite fler burkar från Ikea..

Dessa säljs i 3-pack i tre olika storlekar och finns HÄR.
De var väl rätt fina som de var när jag köpte de men varför inte göra om burkarna lite istället?

Mycket bättre! :) Satte bitar av tapet som jag hade över runt burkarna. Nu passar de bättre in i pysselrummet. Problemet nu är att jag har tre "oklädda" burkar kvar och alla tapetbitar som blev över från fondväggen är slut. Får hitta någon bra lösning till det. I dessa burkar har jag quilling-tillbehör, gipsrullar, lim och lite annat smått, och så pennor och penslar då som ni ser på bilden.



När jag ändå är på förvaringstips så kan jag ju visa lite annat jag har, detta är dock inte nyinköpt men väldigt bra att ha..

Denna är köpt på ÖoB.. tror jag? Eller var det på Claes Ohlsson, den rymmer mycket smågrejer som lätt försvinner, den klistrade jag vit kontaktplast på runtom, tyckte det var snyggare än svart som den var från början.

Lådan som plast-låde-förvaringen står på hittade jag på Röda Korsets affär Kupan i somras, tror den är från Ikea från början, den tapetserade jag med vit tapet och fondväggtapten på lådornafronterna. Köpte även två handtag och skruvade dit. I den har jag bland annat schabloner.

Å dessa plastlådor till PAX-garderober är från Ikea, dock skulle jag behöva typ tre lådor till för att få bättre ordning på allt tyg. (eller så kan man ju vika ihop tyget lite snyggare så det får plats) ;) Får väl ta tag i det någon dag...

See ya!