Etiketter

onsdag 6 februari 2013

Bratt Bratt I need you so much! I feel so lonely and so afraud!


Ibland kommer det bara upp ett "självklart" i huvudet när man får en ide´. Så var det med den senaste saken jag sytt. Hittade en serietidningstygbit (från Modesty Blaise har jag lärt mig idag) bland provbitarna. Självklart måste jag sy något till min kusin Agnes av den biten, och passande nog var hennes födelsedag på gång. Det fick bli en necessär av tyget.


Visst var tyget coolt?




så här blev resultatet!


Insidan fick bli i svartprickig vaxduk, lätt att hålla ren sen.



Jag skickade necessären på posten så den skulle komma fram idag. Det är nämligen idag hon fyller år. Så GRATTIS bästa Agnes!



Och så har jag börjat på nästa beställning. En väska såklart.


Tygsidorna blir i jeanstyg, fast inte i sån kraftig variant.
På ena sidan blir det två fickor och på den andra en ficka med dragkedja.


Mellandelen (eller vad man kan kalla den?) blir i svart konstskinn med en dragkedja till öppningen. Jag har även använt passpoalband till kanterna, de ser lite mera proffsigt ut då :)


Just nu har jag inte hunnit mer på den väskan, det blir inte jättemycket tid vid symaskinen just nu. Har massor att göra på jobbet eftersom vi är inne i den värsta sjukdomsperioden hittils, vilket betyder att man är rätt slut efter en arbetsdag. Jag hoppas det lugnar ner sig snart för det känns som gränsen av stress börjar närma sig... det känns som något mirakel att inte jag (eller min chef som jag jobbar ihop med i stort sett varje dag) har drabbats av någon sjukdom, vi har härjat runt på äldreboenden med kräksjuka, förskolor med maginfluensa och skolor med influensa. Jag har inte ens varit förkyld i vinter. 

Jag har väl nåt super-immunförsvar helt enkelt :) Eller så beror det på att vi har kul på jobbet, har man roligt så blir man sällan sjuk läste jag någonstans. För även om det är mycket att göra så har vi det roligt :)

See ya!