Etiketter

söndag 7 oktober 2012

Ibland går det undan!


I går var vi bjudna till våra grannar på middag, kom på en ide´ att det vore skoj att ge barnen i huset en present, så jag satte igång och sydde varsin väska till tjejerna. Jag tror aldrig att jag har lyckats sy så snabbt.. Kom på ide´n vid kl ett och vid kl fem skulle vi vara på plats. Vill ni se hur de blev?


(av respekt till barnen och föräldrarna så har jag pixlat deras ansikten)

Två små väskor i flickiga färger...inget genus-tänk här inte :)



Den stora tjejens första kommentar var "Vad gör jag där på väskan?".. hi hi.. söt!


I dag tog jag en runda in till Kalmar, var på jakt efter nya transferpapper eftersom de jag köpte sist var slut. Kollade på Biltemas hemsida om de kunde finnas några där och det gjorde det, billigare än på Claes Ohlssons till och med. 119 kr istället för 149 kr. Har inte varit på Biltema i Kalmar sen det öppnade där, men hittade lite annat smått och gott också :)

 Transferpapper för ljus och mörkt tyg


 Förvaring i plast med hjul. De ska jag ha under skrivbordet till allt möjligt som behöver en bestämd plats i pysselrummet.


Väggklocka, fast jag ska bara använda mig av siffrorna, urverket har vi redan ett likadant och metallbitarna emellan skippar jag.

Efter Biltema blev det en snabb runda till Ikea också, var ju tvungen att kolla om de fått in något nytt snyggt tyg...

Det blev att jag köpte ett randigt tyg (ser nästan broderat ut), ett rött och svart samt vitt tyg.


Nu ska jag ner och fortsätta röja i pysselrummet (borde kanske döpa om det till hobbyrummet, det låter ju mera vuxet). Det ser fortfarande ut som kriget har dragit fram där :)

See ya!