Etiketter

torsdag 23 augusti 2012

Mot nya utmaningar!

Ja nu är det officiellt, jag har fått nytt jobb. Har fått en pooltjänst inom städområdet i MBAB. Vilket betyder att jag hoppar in där det behövs helt enkelt, denna tjänst kommer utvecklas till lite annat sen men det kan vi ju ta då...

Kan ju säga att det inte var en självklarhet att byta jobb, eller byta arbetsställe rättare sagt. Jag har verkligen trivts bra på Gårdby förskola och skola (å så hemtjänstens lokal i Gårdby då) allt har verkligen bara flutit på utan problem där, nästan så man själv har blivit förvånad över det ibland.För att inte tala om all trevligt personal som jobbar där, å såklart alla underbara barn.♥  Men nu som sagt är det dags att få nya utmaningar och lite mer variation på arbetsdagen. Spännnade!

I e.m/kväll var jag på Mörbylånga Bostads höstupptakt på Ladan i Färjestaden. Verkligen jättetrevligt! Först blev vi indelade i olika lag, (jag hamnade i lag "Flodhästarna") efter lite information från Jonas (MBAB:s vd) så hade vi en föreläsning av Maria Kehagia. Jättebra och intressant! Det handlade om att ha ett positivt förhållningssätt. Jag hoppas jag har det, försöker iallafall se på livet positivt :)
Klickar du på hennes namn så kommer du till hennes sida.

Efter det och lite fika där i mellan så var det dags för tävlingar- spika spik, kasta pil, hålla i burkar, och två klurigheter att flura ut. Man skulle även komma på en hejaramsa från varje lag.

Våran ramsa löd: "Jonas Jonas vi vill inte ha klippo, vi är the hippo" Ehh? ja... sen kan man ju tycka vad man vill om den ramsan.... :) (vi vann inte kan jag säga)






 
Men vi kom delad fyra i tävlingen....
 
Men de som inte var med i lagen som kom 1:a, 2:a och 3:a fick ta varsin lott som tröst. Å då vann jag! 
 
Vill ni se vad?
 
 
En alldeles för stor grönrutigt pyjamas... Ha! Ha!. Men den var skön måste jag medge...
 
 
Nu blev det kanske inte så mycket pysselsnack på bloggen denna gång men jag har ju även ett liv utanför mitt kära pysselrum... Men på tal om pyssel...
 
 
Nu finns en ny tidning av 101 ide´er ute, rekommnderas!
 
 
See ya!