Etiketter

torsdag 12 september 2013

Lite paus.



Förra veckan blev grunden klar till bygget, denna vecka har varit en lugn vecka på byggfronten, de har varit här och fyllt upp med sten i och utanför grunden och vår elektriker har kopplat bort lite el utomhus. 

Snickaren vi ska ha framöver har varit på annat jobb som skulle slutföras först. Men det får vi väl stå ut med när vi vill ha en av de bästa, nu vet ju inte jag om det är någon som är sämre snickare på BPB-bygg men han vi vill ha har byggt det mesta hos oss innan och det har ju funkat felfritt. Varför ändra ett vinnande koncept? :)






I helgen spenderade David halva lördagen med att krypa i grunden och dra ut avlopp till nya bad/tvättrummet. Jag var glad att jag slapp krypa runt där under..


På måndag kör bygget igång igen iallafall. Skoj! 

Just nu är det några beslut vi måste ta om golvvärme, element, värmepump, fönster, altandörrar och säkert nåt mer. Mycket att tänka på.

Men många beslut har vi kommit fram till... vilken matta det blir i tvättrummet t.ex...


Ungefär så här ska vi ha det. Turkos matta och vita väggar. Visst är det coolt? Kanske lite vågat men varför göra som de flesta, grått och vitt och svart... nej...nej...tråk! Mattan kommer härifrån: Tarkett

Mattan är inte helt slät utan som upphöjda prickar på..



I det större rummet blir det samma golv som vi har i köket nu. Kährs golv, 2-stav i ek. Kommer inte ihåg vad det heter just nu bara.

På sy-fronten händer det lite grejer nu med. Håller på med en beställt väska med häst-tema, kan bara inte komma på hur man snyggt får till det med just häst + väska, men det löser sig. 

Har även ett litet sy-relaterat uppdrag från jobbet. Mer om det senare när det är klart.

See ya!