Etiketter

torsdag 17 maj 2012

Sorg...

Hej hallå där ute.. vad sysslar ni med denna kristihimmelsfärds-dag? Eller ja den är ju slut om sisodär 40 minuter. I morgon har jag semester! Gutt! David ska jobba som vanligt och mina planer är att spendera dagen (eller en del av den) i butiken Rum interiör. Sorgligt nog ska företaget gå i konkurs och de har utförsäljning just nu. Synd att den ska försvinna för jag gillar deras sortiment av inredning och möbler, tex vår tv-bänk och taklampa vi har i vardagsrummet kommer därifrån.






Det jag främst ska kolla på är såklart inredning men så finns det lite funderingar på en ny soffa... de har väldigt coola soffor där och skulle det finnas någon snygg till ett riktigt bra pris så kanske vi slår till på den. Jag får väl sms:a en bild på den till David i såfall så han också får tycka till innan. Tur att vi har samma smak om inredning :)

Egentligen behöver vi ingen ny soffa, den vi har är det inga större fel på. Förutom att klädslen har vridit sig lite och att den har några småfläckar som knappt syns...

På pysselfronten har det väl inte hänt allt för mycket, ideérna jag har är just nu kvar i mitt huvud och om de blir verkliga får vi väl se :) Ska nog ta en runda in på Metra i morgon med.. snygga tyger kan man aldrig få för mycket av.

See ya!