Etiketter

fredag 27 juli 2012

Life´s good!


Semestertider! Ahhh!

Härligt att man bara kan göra precis som man vill, inga tider att passa, inga lunchlådor som ska göras, inga arbetskläder som ska tvättas... ja ni fattar nog vad jag menar. Nu är det ju så att jag trivs rätt bra med att jobba också men semester för att vila upp sig behövs det med :)

Hittills har vi haft det rätt lugnt, målat lite på vårt förråds-hus, satt upp poolen, badat, grillat och fixat med lite ditt och datt. I måndags kom ju det bra vädret tillbaka till vår ö, bra tajming med semestern. Fast det är rätt skönt när det inte är för varmt heller, annars orkar man ju inte göra nåt och David och jag är väl inga "ligga-och-sola"-personer direkt. Mer "fixa-och-dona"-personer :)

I dag åkte David och jag en sväng till Bergkvara, skulle kolla en bil på Liljas där, en Volvo v50-10. Vi lånade svärfar Claes bil dit eftersom vi behöver göra en ny hjulinställning på vår Peugeot och det kändes lite osäkert att köra med den då. När vi kom dit fick vi vänta en stund eftersom säljaren var upptagen med en annan kund, sen kom han ut med nycklar så vi fick provköra en runda. Kändes lyxigt att köra Volvon, det märktes stor skillnad mot vår bil. Å så har den ju en massa finesser som inte vår har.

Vi bestämde oss rätt snabbt, den ska vi ha! :) Det blev alltså ingen Toyota Avensis som jag skrev i förra inlägget och det handlade väl mest om att en sån Toyota kostar för mycket. Bilen ska vi hämta på tisdag så då blir det en tur tillbaka till Bergkvara...



Vill ni se hur den ser ut?





Bilderna är lånade härifrån: http://liljasbil.se

Snygg va? Det bästa av allt är ju att jag kommer köra den mest :)


På pyssel-fixa-trix-fronten har det varit rätt lugnt med... har ju mest varit utomhus de senaste dagarna, har dock sytt på Indien-väskan nr 2 som Emmy beställde, den blir förmodligen klar i kväll.

Ska självklart se OS-invigningen också som börjar om drygt en halvtimme.

Älskar OS!

See ya!