Etiketter

måndag 13 mars 2017

Garderobens uppdatering


Jag har alldeles för mycket kläder... eller för lite förvaring. Vi kan väl låtsas att det är förvaringen som är för liten.

Jag är nog en ganska "standard-människa" när det kommer till kläder. Bryr mig inte jättemycket om modet för tillfället utan har på mig det jag känner för. Skulle aldrig ta på mig något för det är modernt utan att jag själv tycker om det.

Som tex nu när byxor i affärerna ska vara "tapered" ... inte min grej. Mina fötter skulle bara se stora ut i kontrast till mina korta ben. Antingen ska byxor vara långa eller trekvarts.. dessa ser ju bara för små ut.




En fördel dock är att byxor som ska ha denna längd kan passa mig som normallånga byxor eftersom jag inte har så långa ben. :)


På senaste tiden har jag försökt att uppdatera min garderob lite.
Innan jag började som arbetsledare så hade jag ju arbetskläder på jobbet och jag behövde inte tänka på vad man skulle ha på sig under arbetsdagen mer än valet av färg på t-shirten. Arbetskläder behöver jag ju inte nu när jag sitter på kontoret den mesta tiden.

Har köpt mig några nyheter och jag har tydligen snöat in på skjortor....

Svart skjorta med spets på ärmar och på knappraden, den finns här:  http://shop.bestseller.com





Jeansskjorta från Lindex




Skjorta i viskos, också från Lindex



I Malmö hittade jag ett par grå kostymbyxor som jag varit på jakt efter ett tag de är inte exakt de på bilden men liknade. Dock var de för långa så jag ska lägga upp de i kväll så jag kan använda de nån gång.

De jag köpte var från MQ





Härom veckan kom denna kappa med luva hem från nätet. Jag tror jag är lite kär i den! Den satt som en smäck och var så mjuk och skön. Har inte använt den än för det är för kallt ute, det är mer än vår/höst-kappa...men kanske i morgon om det blir någon grad varmare.. den är beställd här: http://shop.bestseller.com





Dessa skor provade jag i Kalmar ett par veckor innan vi åkte till Malmö, men där fanns de inte rätt storlek. Å så stod de bara där och glänste med sitt bling-bling i butiken i Malmö istället. Gillar de jättemycket men har ett problem.... jag kan inte gå i höga skor.. och då har ju inte dessa någon speciellt hög klack. Hade de på jobbet en dag men kunde knappt gå i slutet på dagen. Kanske är en vanesak och jag får väl öva. Skorna köptes här: Din sko



Har även beställt ett par nya gympaskor till våren/sommaren. De har jag inte fått än men jag hoppas de passar. De är beställda här: https://feetfirst.se/

Det var det jag hade att berätta idag!
See ya!