Etiketter

lördag 8 december 2012

Hola Baloo och julmarknad

Har haft en lugn och skön lördag, så som en lördag ska vara, när man bara gör det man känner för och när man inte har några måsten. Idag kom julgardinerna äntligen upp, brukar hänga upp de vid första advent men var ju "trött" efter lördagens julbord med Davids jobb så det blev aldrig av. I veckan har det varit full fart på jobbet med. Martina (min chef) och jag har härjat runt som två galningar (ja lite galna är vi nog) :). Så efter jobbet har jag inte heller orkat. Hoppas det blir lite lugnare nästa vecka iallafall.

I går var jag på julbord återigen, nu med mitt jobb och allt folk på Mörbylånga Bostad. Det var en härlig kväll, jag tror jag skrattade så jag nästan började gråta vissa gånger, ja den kvällen kommer man leva länge på.

Å så i kväll var jag en runda uppe i mitt kära gamla Algutsrum, de var julmarknad i marknadsbodarna som två Algutsrums-tjejer har dragit igång. Skrev ju i nåt inlägg för ett tag sen att de hade frågat om jag ville sälja nåt där med, får se om jag gör det nästa år.

Det var jättemysigt med levande musik och massa försäljning, det var rätt mycket folk och kallt som attan också men det var väl ingen överaskning när det är vinter.




Jag hittade Annika (som jobbar på Gårdby skola) och hennes dotter- Kristin (som är en gammal klasskamrat) i en av bodarna. Av de köpte jag hemkokta kolor och hemgjort knäckebröd. 

Träffade på min syster också som hade med sig jultidningarna (+ kolor) Elias hade sålt till oss...


Gott!

 
En fin hobbybok köpte jag av Elias...


....med massor av tips...
 
 Köpte lite annat också men det blir ev julklappar så de får ni inte se, David köpte en bok om andra världskriget också.

Nu ska jag fortsätta med kvällens middag, idag blir det ost och julskink-paj med en god sallad till. Tror det är den 3:e julskinkan vi har avverkat nu, å då har knappt julen börjat... jag älskar julskinka! :)

See ya!