Etiketter

lördag 1 september 2012

Matchande färger

Då var det gjort igen, ännu en väska har fått liv :) Eller två stycken rättare sagt, den ena fick mamma av mig i födelsedagspresent men jag glömde tyvärr ta kort på den. Den var randig ihopsydd av olikfärgade tygremsor i ett ull-tyg eller hur man ska förklara det, lite höst-feeling över den. Ska försöka ta kort på den någon gång om jag kommer i håg.

Den andra väskan blev klar i går. En av höstens modefärger (iallafall enligt klädbutikerna) är ju vinröd. Så det fick bli en väska åt den färgskalan, visserligen spelar det ingen större roll om det inte hade varit en av höstens färger, jag hade förmodligen valt den färgskalan ändå. Gillar vinrött!





 
Insidan fick bli svart men jag satt en liten vit kant på lockat av innerfickan.
 
Och på tal om vinrött så beställde jag lite kläder från Ellos som jag fick hem häromdagen...
 
 
Nu ser de nästan lila ut på bilden men de är vinröda...
 
 
 
 
Jeansen är i lite kraftigare tyg, lite åt skinn men ändå inte, tycker de var rätt coola :)
De finns att köpa HÄR om någon är intresserad.
 
I går var sista dagen på Gårdby förskola och skola, jag har blivit avtackad rejält. Det värmer i hjärtat att jag kommer bli saknad ♥.
 
 
Har fått blommor av personalen på förskolan och skolan, After Eight av den förra vaktmästaren Åke, och blommor och ett armband av Mona-Lisa som jobbar i skolköket.
 
 
Alla eleverna på skolan hade gjort varsin teckning som de satt ihop till en bok. Jättefina och roliga teckningar, barn har verkligen roliga idee´r.
Jag kommer sakna alla jättemycket!
 
 
I kväll ska vi vara barnvakt åt mina två syskonbarn Elias och Jesper, det lär väl bli full fart och förmodligen tv-spel på deras önskelista. Ska bli skoj!
 
See ya!