Etiketter

torsdag 31 december 2015

Hej då 2015!


Idag är det nyårsafton och det är dags att summera året som gått.


I början av Januari blev jag officiellt Färjestaden-bo i den lilla stugan på Storgatan. Senare under Januari blev jag också singel. Jag fixade och gjorde om i den där stugan så den skulle kännas mer "som jag".

I Februari var det mycket praktiskt som skulle lösas efter uppbrottet från David - huset, bilen m.m. Men vi löste allt utan några problem, skönt!
Under februari fick jag även mer kontakt med Håkan än jag haft innan och jag blev så där himla kär i honom. I slutet av Februari blev vi ett par.

Under Mars och April månad gick jag mest runt och var sådär kär hela tiden, en del små projekt i stugan fixades och jag sydde en del beställningar.

I slutet på April sa jag upp kontraktet på stugan och flyttade till Håkans hus i Runsbäck, jag var ju i stort sett alltid där hela tiden ändå.

Under Maj månad gjorde vi om en del i huset, vi tapetserade om i ett rum på nedervåningen som skulle bli vårt nya sovrum. Det gamla sovrummet på övervåningen målades om och det blev mitt nya syrum.

I juni på midsommarafton förlovade vi oss och efter det var det dags för sommarens semester.
Semestern spenderas mycket vid Talludden samt vid poolen i Saxnäs och en hel del cykelturer ner till hamnen i Färjestaden för att ta kvällsdopp. En lugn och skön semester blev det.

Under hösten har det varit mycket att stå i på jobbet med olika utmaningar.
Här hemma gjorde vi om i badrummet där nere med nytt handfat, spegel, kommod och förvaringsskåp.

Vintern fram tills idag har inte känts som någon vinter.. ingen snö...ingen skidåkning...
Vi hade stormen "Gorm" som drog förbi över ön vilket resulterade att vi var utan ström i 34 timmar, samt ett stort träd som hade fallit över vägen där man kör ut från oss.

Nu är det årets sista dag som sagt, i kväll ska vi laga ädelostgratinerad fläskfilé till middag och bada skumbad i vårt nya massagebadkar. Ska bli himla gutt!


Gott Nytt År till er!!!