Etiketter

söndag 12 maj 2013

Effektivt!

Nu är det söndag igen och vi har haft en ovanligt effektiv helg. Känns alltid bra att avsluta helgen med den känslan. Men jag kan ju gå tillbaka lite i tiden och visa vad jag har sytt på den senaste tiden...
Tror jag har nämnt tidigare i bloggen att jag hade fått ett uppdrag som hade med skördefesten att göra, min morbror är engagerad i den och bad mig göra en skördefest-väska. Så här blev den:


 Har sytt en klar och börjat på en andra, och har tre till som ska göras, sen får vi väl se om det blir fler framöver...

Har även funderat på det här med namnlappar, skulle först beställa nya från www.3exter.se men kom sen på att jag kan ju testa att göra egna. Jag ritade upp lite olika varianter på datorn och som jag nu har skrivit ut på transferpapper. De ska sen styrkas fast på ett svart tygband och klippas till i lagom storlek till lapparna. Har dock bara kommit till att skriva ut de på pappret... vi får väl se hur det blir sen.




Nu till resten av fixandet i helgen...

Berättade ju i tidigare inlägg att jag hade gjort en rabattkant i betong, nu har jag gjort resten av den...


Såhär såg den gamla rabattkanten ut när jag drog bort den, inte så hel längre.





Å den nya blev så här!

Fast den är inte riktigt klar än på den bilden, eftersom den är i mindre delar så är det ju ett mellanrum mellan bitarna, det skulle fixas till.



Jag la dit betongen och David gick efter och putsade till skarvarna med en blöt svamp. Jag får se hur det blir när det torkat och i samma nyans i den redan torra betongen. Men jag tror det blir bra! :)


Passade även på att gjuta ett par runda plattor av betongen som blev över i spannet. Tror jag ska ha de under krukorna på uteplatsen, det blir alltid märken i trallen av blomkrukorna. Inte så bra...

Nu ska jag nog fortsätta med namnlapps-tillverkningen och hoppas det blir bra.

See ya!