Etiketter

lördag 3 december 2011

Julkortstillverknng!

Ja det har jag ägnat mig åt i kväll, fast jag har bara hunnit göra två stycken, vet inte riktigt än hur många jag ska göra.. runt tio kanske..

Så här blev de:


























 Vem som får dom med posten återstår att se... :)


Annars har det väl inte hänt så jättemycket idag. Var på återvinningen i Färjestaden med en massa säckar med löv. Det var tungt och blött å så blåste det rätt mycket ute. I eftermiddags blev det nästan storm, ett släp bakom en bil välte på Ölandsbron så den blev avstängd i båda riktingarna. Tur att man inte var en runda inne i stan idag. Kö är väl inte allt för kul att sitta i.

På tal om kö så har jag en liten roligt sak för mig när jag själv står i kö i mataffären. Det är rätt kul att kolla hur männinskor beter sig där, så jag brukar spana in dom :) Vissa tror att bara man får upp alla matvaror på bandet så fort som möjligt så går det fortare, vilket det förmodligen inte gör eftersom han/hon i kassan måste leta efter streckkoden i högen.

Andra lägger upp sina varor som det vore de käraste de har och så måste de rätta till dom en gång till under deras lilla tur på bandet.

När folk sen ska betala så finns det de som har en väska lika djup som Värnen och det tar cirka 5 minuter bara att hitta plånboken, när väl plånboken är hittad ska de blädda igenom alla kvitton som ligger bland sedlarna vilket tar 5 minuter till. När det väl fått upp pengarna och betalat så frågar kassapersonalen "har du ICA-kort?" vilket de då tar ännu någon minut till för de att hitta det.

Men det roligaste är nog när det är rätt lång kö och folk står i startgroparna för öppnandet av en ny kassa. Folk verkligen trycker sig fram för att komma till den nyöppnade kassan.

Själv lägger jag upp varorna i en fin rad med streckkoden åt rätt håll, har en plånbok som bara är för kort och jag står alltid kvar i samma kö även om en ny öppnas.. vem har bråttom lixom?...

See ya!