Etiketter

söndag 10 mars 2013

Gutt å de då va.


Hej hopp!

Nu är äntligen "diabetes-väskan" klar. Snyggt namn på en väska va? Den har som sagt krånglar och bråkat med mig ett tag men jag gav inte upp. Å den blev ju rätt bra tillslut iallafall.








Till väskan önskades också en liten necessär att ha medicinerna i...


Hade ju varit snyggast med en svart dragkedja på den med men ibland får man ta det man har. Jag måste alltså beställa mer svart dragkedja på metervara. Jag skrev ut en bild på transferpapper och strök på också. Nu kan väl ingen missa att personen som ska ha väskan har diabetes om det skulle hända något akut.




Idag har jag även börjat på nästa beställning av väska...


Den ska bli i den här modellen...




...fast i det här tyget istället.



Innerfickan på väskan får en vit dragkedja...

...med färg på insidan.

Ja sen har jag inte kommit längre, ska sy lite till på den i kväll.



Å så en lägesrapport om soffan.....



Ni vet den här soffmodellen som vi beställde...



...fast i det här tyget.

Jag ringde Ståhls möbler i fredags och frågade hur det gick med soffan eftersom vi nu väntat i 9 veckor (det skulle ju ta mellan 6-8 veckor).

Hon i telefonen svarade att den har blivit försenad eftersom tyget vi skulle ha soffan i har varit slut. PUST!!!!

Jag frågade om hon visste hur länge till det skulle ta men det kunde hon ta reda på tills på måndag. Så då får jag ringa igen. Om hon säger att det tar flera veckor till så vet jag inte hur vi ska göra. Man tycker ju att de kunde ringt och berättat läget när det gått så lång tid... nåja, men vi får väl vänta vidare då...

För övrigt tycker jag det har varit en härlig helg, lite umgänge med vänner, god mat, melodifestival och massa tid till att sy och så har energin varit på topp vilket ju alltid känns bra såklart. Nu ska jag få i mig lite mer energi genom att äta middag. Magen kurrar.

See ya!