Etiketter

torsdag 15 november 2012

Bombad curry med en stackars ryss i röran.

I dag var jag och städade på Äppelvägen i Färjestaden (ett äldreboende för er som inte vet), där träffade jag på Rickard som jobbar i köket, vi snackade lite mat och så och då kom jag på att de borde ju ha recepten på Pitabröd med ryssröra och Bombay Curry där. Klassiska favoriter från skoltiden. Mums! Så han fixade så jag fick recepten :)

När jag berättade detta på Facebook så var det många som också ville ha recepten så här kommer de!




Recepten är anpassade för 1300 portioner från början så det ser kanske lite lustigt ut att man mäter mängden i ml och gram. Hoppas ni kan se vad det står men jag tror bilderna blir större om man klickar på de.


Det var maten det, nu över till lite fix och trix... har sytt lite till på skötväskan men det går lite segt, är rätt trött när jag kommer hem efter jobbet så det går inte så snabbt. Men jag hinner förmodligen sy klart den i helgen.



Framsida och baksida på väskan

Axelbandet på väskan blir reglerbart, så man kan välja att hänga den både på vagnen eller om man vill ha den på axeln, och öppningen på väskan har en svart dragkedja


En av innerfickorna som ska sys fast.


Idag kom även mina paket som jag beställt, visade ju kläderna i detta inlägget:

Skorna passade och den röd/svarta klänningen satt som en smäck så den ska jag garanterat behålla, den får ev följa med på nåt av julborden jag ska på i December. Den andra klänningen satt inte riktigt lika bra så den ska jag nog skicka tillbaka.. tror jag... 

I förrgår beställde jag även en rolig sak från www.cdon.comen ritplatta, har testat lite i kväll men det tar väl ett tag innan man kan alla funktioner, men skoj var det!




Nu ska jag kolla vidare så Hells Kitchen innan det är sängdags.

See ya!