Etiketter

torsdag 29 december 2011

Lata lediga dagar...

..har vi haft nu, skönt! Fast så mycket har vi kanske inte latat oss...

I går var vi inne i stan på jakt efter den perfekta tv-bänken, först var vi på Rum och kollade, de hade såklart inte tv-bänken vi var ute efter hemma på lager men de kunde beställa hem den, det skulle "bara" ta 6 veckor... 6 VECKOR!!!! Herregud! Fattar inte varför det skulle behöva ta så lång tid... Vi tog en katalog och affärens telefonnummer om vi vill beställa den hemifrån istället. Efter det åkte vi till Mio och kollade, inga passande tv-bänkar där... men passande kuddar :)


Liknande stil med de andra jag köpte för ett tag sen, som finns att se här: http://fixatrix.blogspot.com/2011/11/bestallningsjobb-och-ny-vask-modell.html

Hade velat ha två av de fyrkantiga kuddarna men de fanns bara en kvar så jag får nöja mig med det.

Efter Mio drog vi vidare till EM-möbler, ingen passande tv-bänk där heller. Så det blir nog att beställa "6-veckors-tv-bänken" och vänta på den... Pust! Jag avskyr att vänta på saker...

Nog om tv-bänkar nu.


Jag har ju såklart pysslat lite också :)

Magnus-väskan är klar! Hoppas du blir nöjd morbror Magnus om du läser detta..



Insidan är av galon vilket ju passar bra eftersom jag fick order om att väskan ska användas till badhuset, jag var ju tvungen att testa med en handduk och en flaska schampoo :)

Å så lite annat pyssel... sydde för ett tag sen nytt överdrag till vår lilla sittkub... som ser ut såhär nu:


Så går ju inte att ha det :) man kan ju göra det enkelt och bara ta av överdraget och slänga in i tvättmaskinen... men hur kul är det? ;) Då är det roligare att göra nytt!

Så det är projektet i nuläget, har inte kommit så långt än men denna gång ska jag måla ränder på tyg istället för att sy ihop remsor som jag har gjort på den innan.

Massa tejpat tyg..

Har tydligen trillat in på ett randigt tema just nu...


Idag tog jag en runda själv in till stan, skulle kolla in rean lite och spana om det fanns några roliga inredningsprylar. Hittade väl inte så mycket.. trots att jag var i en massa butiker inne i stan. Köpte en tröja på Åhlens..




Gick efter det såklart in och kollade i tygaffären (som jag aldrig kommer ihåg vad den heter) där köpte jag tyg som ska bli nya gardiner i vardagsrummet...


Jag tycker vi behöver mer färg i vardagsrummet, nu är det mest grått, vitt och vinrött. Vilket kan vara fint men lite förnyelse är ju alltid kul..
Ska försöka övertala David att julpyntet ska bort snart också, är trött på det nu. Vi får väl se hur det lyckas ;)

Efter shoppingen i stan (då menar jag på Kvarnholmen) så åkte jag ut till Hansa city. Var inne på Cervera, Hemtex, Mairo, Jysk, och Rusta. Hittade inget skoj, eller jo på Mairo och Cervera fanns det massor av saker jag vill ha, men det var alldeles för dyrt.. gick bort till Modehuset också, tror jag var inne i varje affär därinne men inga fynd där heller..

Avslutar dagens inlägg med att visa några av sakerna jag (vi) fick i julklapp..



See ya!