Etiketter

lördag 26 november 2011

Julshopping och ett litet dilemma...

Idag var David och jag på julmarknad i Glömminges föreningshus. Det fanns mycket fint att titta på men problemet (om det nu är ett problem) är att jag tänker "men detta kan jag nog göra själv". Vilket resulterar i att det inte blir några inköp. Fast det sparar jag ju pengar på.. :)  Men en sak köpte jag!



Ett vackert halsband blev det!

Annika som jobbar på Gårdbyskolan stod och sålde fika på julmarkanden så jag passade på att betala för pepparkakorna (Glömmingepepparkakor) som hon hade med till skolan i går. Godaste pepparkakorna man kan äta! Rekommenderas!

Efter turen till Glömminge åkte vi till MagasinY, eller kanske mera känt som f.d Märits hemslöjd som ligger utanför köpstaden. Tycker de har rätt mycket fina inredningsprylar där. Köpte en duk och en bricka eller vad man kan kalla det för.


På köpet till brickan fick man siffrorna 1-4 som är tänkt att sättas på adventljusen. Om ni kommer ihåg så köpte jag ju siffror häromdagen som jag hade en plan för. Nu till dilemmat... vilken stil av siffrona tycker ni ska jag använda? Jag kan inte bestämma mig...



See ya!

Det tog lite tid, men nu är den klar!

Nu är din väska klar Kristina! Ursäkta att det tog så lång tid men det blev lite krångel med den för att jag inte kan tänka rätt ibland :)  Hoppas du bli nöjd!


Väska i vinrött konst-skinn med "rep-handtag".



Insida i svart tyg med dubbel innerficka och kardborreband.



Idag ska David och jag bege oss till Glömminge på julmarknad, efter det blir det att plocka fram adventspyntet och ev putsa våra fönster på övervåningen. Om vi orkar :)

See ya!


Pssst... Hoppas du är nöjd nu Agnes när jag har bytt typsnitt ;)