Etiketter

söndag 27 maj 2012

Byggplaner..

...har vi på gång... kanske...

Vi har funderat fram och tillbaka hur vi ska få plats med en toalett till i huset. Platsen där det är mest möjligt har varit i hallen, men på ett sätt har det känts dumt att ta av ytan vi har där. Då kom jag på en ide´, vi bygger ut en liten bit där ytterdörren är nu, och flyttar ytterdörren där hallens fönster är nu. Utanför ytterdörren är det en stentrappa så grunden är ju i stort sett redan klar :) Problemet var ju då att det blir för nära tomtgränsen där gränsen går vid 4,5 m.

Utanför vår tomt på (bygg-plan-sidan) är det en grusväg som kommunen äger, den går till en fastighet, våra grannar Elsie och Gunnar. Egentligen ska grusvägen gå igenom vår andra grannes tomt, Magnus, så man kommer ut vid villaområdet på andra sidan men han har satt upp en grind vid sin gräns och det är ingen som kör där ändå. Hoppas ni fattar hur jag förklarar... nåja, vi bad Claes (Davids pappa) och höra med någon i byggnadsnämden om det ändå fanns någon möjlighet. Fråga kan man ju alltid. Det förvånande var att de trodde det fanns möjlighet! :)

Kanske att det beror på att det blir en liten byggyta och egentligen blir det ju ingen mark man bygger på, de blir ju på trappan...

Typ vid det rödmarkerade blir utbyggnaden alltså...

Tycker ni vi har lustiga idee´r? :)

See ya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar